Rekrytointi

Mikäli olet puhdistuspalvelualan ammattilainen, asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä ja pidät jatkuvasti kehittyvästä työstä sekä erilaisista työtehtävistä, olet etsimänne henkilö. Meillä työskennellessäsi saat kehitysmahdollisuuden, monipuolisen työn erilaisten asiakkaitten parissa ja hyvät, monikansalliset työkaverit.

Täytä alla oleva lomake tai lähetä oma CV:si ja otamme sinuun yhteyttä sopivan työn löydyttyä.

Työhakemus

YHTEYSTIEDOT

Tuomon tehtävänä on pitää hyvää huolta työntekijöistä, työn tuloksesta sekä laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Hänellä on yli 20- vuoden kokemus eri johtotehtävistä mm. koti-, seniori- ja elintarvikesiivouspuolelta, kuin myös koko Suomea kattavasta aluehallinnosta. Myynti ja asiakaspalvelu ovat Tuomon vahvuudet, hän hallitsee siis sekä pienet että isot kohteet. Ammattitaito on kertynyt vuosien kokemuksen sekä koulutuksen kautta (mm. siivousteknikontutkinto).

Kersti on yrityksen perustaja ja kehittäjä. Kerstin tehtävänä on huolehtia rahan liikkuvuudesta sekä henkilöstön osaamisesta. Kerstin vahvuus on henkilöstön kehittäminen ja jatkuvan osaamisen kehityksen varmistaminen.
Kersti on luonut yritykselle jatkuvan osaamiskehittämisen sekä toteuttaa sitä käytäntöön.
Kersti on myynyt osaamisen kehittämistä myös muille sidosryhmille kuten TTS:lle.
Kerstiltä itseltään löytyy mm. laitoshuoltajan, kotityöpalvelun ja yrittäjän ammattitutkinto sekä siivousteknikon ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot.
Tällä hetkellä Kersti on kolmannen vuoden opiskelija toimitilarestonomilinjalla.

Yhdessä koko tiiminä haluamme antaa teille unohtumattoman siivouskokemuksen!

Moppi & Harja Koti- ja Konttorisiivous

Osoite

PL 13

02231 Espoo

 

Y-tunnus 1866028-5

Puhelin

0400 387 461