Palvelut

Palvelumme käsittää kotitalouksien, taloyhtiöiden ja toimistotilojen siivoukset sekä ikkunoiden pesut, porrassiivoukset, huonekalujen tekstiilien pesut että muuttosiivoukset.

Kotisiivous

Kotisiivousasiakkaana saat meiltä viikkosiivouksen, jossa otetaan huomioon sinun toiveesi ja tarpeesi. Laadimme yhdessä viikkosiivouksen sisällön, jossa imuroinnin, pölyjen pyyhinnän, saniteettitilojen siivouksen ja lattioiden puhdistuksen lisäksi kartoitamme pienimmätkin yksityiskohdat juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Toimistosiivous

Toimistosiivousasiakkaana saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelupaketin yritystoiminnan hyvän viihtyvyyden takaamiseksi. Palvelupaketti räätälöidään peruspuhtaustarpeiden perusteella.

Pyydä meidät käymään toimistossa, niin teemme arviointikäynnin perusteella tarjouksen palvelusta.

Asuinkiinteistöt

Asuinkiinteistöissä toteutamme yleisten ja porrastilojen siivouksen toivotun ohjelman mukaisesti tai laadimme yhdessä toimivan puhtausohjelman. Otamme huomioon vuodenajat ja sääolosuhteet.

Muuttosiivous

Muuttaessa on aina kiire saada tavarat ja huonekalut pakattua ja siirrettyä uuteen kotiin. Usein kiireessä vanha koti jää siivoamatta uusia asukkaita varten. Siivoamme puolestanne tahrat ovista ja seinistä, kaapistot sisä- ja ulkopuolelta, kylpyhuoneissa wc-istuimet ja käsipesualtaat, lattiakaivot, saunan, keittiössä jääkaapit ja koko huoneistosta pesemme lattiat ja pyyhimme patterit sekä ilmanvaihtoventtiilit. Välineet ja aineet tulevat meiltä.

Ikkunoiden pesu

Pesemme asiakkaan ikkunat raidattoman puhtaiksi tuntityönä. Pyydä tarjous isoimmista kokonaisuuksista.

Aikuistalouden Siivouspalvelu

Aikuistalouden siivouspalvelu on suunnitteltu kotitalouksiin, jossa ei ole pieniä lapsia. Siivouksessa huomioidaan eri materiaalit ja niiden hoitotarve. Tämä on tarkoitettu sinulle, joka haluaa nähdä valmiin työn jäljen.

Iloinen Lapsiperheen Siivouspalvelu

Kotisiivouspalvelu on suunniteltu juuri lapsiperhen tarpeisiin. Asunnossa pelastetaan legopalat imurinsuusta ja kadonnut sukka komenellaan likapyykkiin. Myös mehutahrat lattialla saavat taikatemppu kadotuksen.

Seurallinen Seniori Siivouspalvelu

Kotisiivouspalvelut senioreille. Palvelussa otetaan huomioon juuri senioreja ja heidän tarpeita. Kotisiivouksen lisäksi siivooja voi rupatella niitä- näitä ja katsoa vaikka kanssasi vanhoja valokuvia.

Hinnasto

Kotisiivous toteutetaan tuntihinnan perusteella asiakkaan omilla välineillä.

  • Kotisiivous sopimusasiakkaille46,50 €/h sisältäen alv
  • Kotisiivous kertaostona48,50 €/h sisältäen alv
  • Muuttosiivous52,80 €/h sisältäen alv
  • Ikkunanpesu ja suursiivous sopimusasiakkaille51,75 €/h sisältäen alv
  • Ikkunanpesu ja suursiivous52,80 €/h sisältäen alv

Isommista eli yli 7h kestävistä töistä pyydä tarjous!

Ei tarjouksia tällä hetkellä